Sobre nosaltres

Sobre nosaltres

Casa fundada en 1871, el Restaurant Miramar destaca per la seva excel•lent cuina mediterrània a base de productes frescos, la seva altíssima qualitat en peixos, mariscs i carns, les seves exquisides postres i un cuidat celler.

El nostre menjador i les agradables terrasses amb vista al port de pescadors d'Alcúdia, fan del nostre restaurant el lloc ideal on el client podrà gaudir del gust per la qualitat, la senzillesa i un tracte exquisit.

Història

Història

L'any 1871, quan a Port d’Alcúdia tan sol habitaven tres famílies, va començar la història d'aquesta casa emblemàtica. Primer com a hostal i restaurant de pescadors, i posteriorment com a restaurant de cita obligada per als amants de la bona cuina.

La família Cifre sempre ha estat al capdavant d'aquesta aventura centenària que des dels seus orígens ha rebut als clients amb la millor hospitalitat i gastronomia. Avui són Sebastià Cifre i la seva esposa Marsita Riera els que continuen aquest compromís de qualitat i de mantenir al Restaurant Miramar com un lloc emblemàtic, pioner a la nostra illa i adaptat als nous temps.